CURS VALUTAR BNR:
Alte asigurari..

ASIGURARI RCA
Asigurarea RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau decesul ori vatamarile corporale suferite.

ASIGURARI CASCO
Casco este asigurare facultativa a autoturismului impotriva avariilor accidentale si furtului.
Casco nu tine loc de asigurare obligatorie (RCA).

ASIGURARI LOCUINTE
Asigurarea obligatorie de locuinta ofera o protectie minima de baza in cazul producerii unor inundatii, alunecari de teren sau cutremur. Pentru o prima modica de 10 EUR si respectiv 20 EUR pe an puteti primi o despagubire maxima de 20.000 EUR, bani care pot fi utilizati pentru a repara macar o parte din prejudiciul cauzat.

ASIGURARI MEDICALE
Obiectul asigurarii consta in preluarea cheltuielilor medicale de urgenta precum si a altor cheltuieli de asistenta ale Asiguratului, ca urmare a producerii evenimentelor asigurate, respectiv accidente sau imbolnaviri imprevizibile ale acestuia, in timpul perioadei asigurate, conform clauzelor continute in prezentele conditii de asigurare.

ASIGURARI DE CALATORII
Asigurarea de calatorie este recomandata de majoritatea operatorilor de turism si institutiilor specializate. Pentru o vacanta fara griji, este bine sa urmezi sfatul acestora si sa-ti faci o asigurare.
Reminder expirare RCA
Inregistreaza data
SITE-URI ASIGURARI: